Thursday 09 November 2006 16:49
Naam:Gino Brouwers
website:geen
bericht:Oom Kevin waarom waarom.Waarom hebben ze jouw van ons afgenomen.Het is niet eerlijk maar zo is het nu eenmaal.Ik wil alleen maar laten weten dat we je nog niet zijn vergeten.
R.I.P Kevin BrouwersThursday 05 October 2006 13:54
Naam:Jaap
website:geen
bericht: 5 oktober 2006


Lieve Melanie,

Op donderdag 7 september kreeg je uitleg over het Monument voor Jonge Verkeersslachtoffers en de relatie met het Plein College Nuenen. Je zat in de groep leerlingen van het PCN dat het op zich neemt om de komende twee jaar het monument te onderhouden. We waarderen de inspanningen van de leerlingen van zorg en welzijn enorm. Het monument ligt er altijd netjes bij. Zonder twijfel was je van plan om ook een waardevolle bijdrage te leveren.

Misschien voelde je je wel extra betrokken omdat je zelf eens een ernstig verkeersongeluk hebt gehad. Jullie kregen uitleg bij het monument en we hebben begrepen dat je vandaar uit naar huis bent gegaan. Veel medeleerlingen zullen je dan ook bij het monument als laatste hebben gezien.
Want op diezelfde donderdag ben je van huis weggelokt, ontvoerd, en wat er daarna is gebeurd weten we niet precies maar het is in ieder geval te gruwelijk om zelfs maar aan te denken.

We zullen wel veel aan jou denken, lieve Melanie. En zolang dit monument er staat, staat het er ook voor jou. Voor eeuwig verbonden.

Met respect en dank,
namens het bestuur van
de stichting Monument voor Jonge Verkeersslachtoffers,

Jaap AlfrinkSaturday 03 June 2006 17:58
Naam:Jaap
website:geen
bericht:Omdat er nogal wat "spam" in het gastenboek verscheen hebben we moeten besluiten de berichtjes pas na controle zichtbaar te maken.
Dat betekent dus ook dat als u een berichtje in het gastenboek achterlaat, dat dat dan niet meteen zichtbaar is, maar misschien pas na een dag.
Toch waarderen wij de bijdragen in het gastenboek nog steeds heel erg.Sunday 28 May 2006 22:55
Naam:Ernst
website:geen
bericht:Het Monument staat er nu een jaar een maand en een paar dagen en het is nog steeds even mooi als voorheen !! Echt toppie dat het er heeft mogen komen het is iets waar iedereen trots op mag zijn.Sunday 23 April 2006 13:53
Naam:caroline Trenson
website:geen
bericht:Ik kwam door Monique van de rds.stichting hier terecht ik vind het heel mooi dat er een monument word opgericht voor jonge verkeersslachtoffers ik ben zelf moeder van een verongelukte zoon hij was 20 jaar en in de fleur van zijn leven.Zo een monument is een steun voor allen die hun zoon of dochter verloren in het verkeer.Vele vriendelijke groeten van ma van Steven De Roo verongelukt op 23-1-2005.
members.lycos.nl/stevenderooSaturday 01 April 2006 01:12
Naam:Ikke.
website:geen
bericht:Hallo allemaal.

Heel mooi monument, tjee dat dat er nog niet was!
Terwijl er elk jaar zoveel kinderen / jongeren in het verkeer omkomen. Een meisje (9) dat ik ken is ook overleden na een aanrijding. Dat is inmiddels meer dan 2 jaar geleden ( oktober 2003 ) maar toch denk je er elke dag aan, vooral als je langs de plek waar het gebeurd is rijdt.
Ik vind het echt erg dat Ted is overleden, terwijl ik hem helemaal niet ken. Als je op zijn site kijkt word ik echt superverdrietig. Hij is zo'n lieve en mooie jongen, dat dat hm nou net moet overkomen. Ach je gunt het eigenlijk niemand! Maar hij heeft het vast goed in de hemel, en zou het liefst willen dat jullie je leven goed en gelukkig afmaken. Heel veel sterkte en succes met alles.

Groetjes van mij.
( ik wil liever anoniem blijven ).Thursday 09 February 2006 20:22
Naam:Rony
website:geen
bericht:Hoi.

Ik vind dit een mooie site. Ik heb ook de site www.ted-alfrink.net bekeken, en ik vind deze ook erg mooi.
Ik ken Ted niet, maar ik heb zelf mijn beste vriendin verloren. Zij kwam ook om bij een auto-ongeluk.
Ik vond dit z ontzettend erg. Ze had een heel leven voor zich, net als Ted, en opeens was haar leven afgelopen.
Dan denk je altijd van: als ze nou niet op die tijd op die plaats was geweest... en: als ik nog even met haar had gepraat na schooltijd was het niet gebeurd...
Ik vind het zo oneerlijk! :(:(

Ik wil iedereen heel sterkte wensen!!
Ook de ouders van Ted..

kusjes!
Rony
Rony ( 15 )Monday 02 January 2006 07:20
Naam:m.jaspers
website:geen
bericht:voor meer goede doelen kunt U beter deze link aanhouden:

www.allegoededoelen.nl

Deze site is betrouwbaar en men kan hier online doneren...

De Roger Dions Stichting staat hier ook bij:

www.rds-stichting.nlMonday 02 January 2006 07:16
Naam:bestuur Roger Dions Stichting
website:geen
bericht:Een nieuw jaar begint hopelijk voor velen niet zoals ons jaar in 2003 begon...
Wij hopen dan ook dat dit jaar het jaar wordt van veilig op de weg, het laat slachtoffers achter die niet gemist kunnen worden.
Vaak gebeurt zoiets door drank,onoplettendheid of gewoon
door onnadenkend handelen van een jong persoon.
Wij hopen dat iedereen dit monument ziet als troost voor die nabestaanden en vrienden die dit plekje in Brabant zien als een overdenking van leed en verdriet.
Verder willen we iedereeen een welgemeend gelukkig nieuwjaar wensen, want wij moeten toch door met onze levens
hoe moeilijk dit soms ook is.

sterkte allemaal...Monday 31 October 2005 14:21
Naam:Salima
website:geen
bericht:Hoi lieve mensen,

Ik heb op 11 augustus 2005 mijn broer Cris verloren. Zo vrolijk, zo lief en zo levenslustig. hij was op de terugweg naar Nederland na een vakantie en verongelukte op de moter. een geweldig monument. alle nabestaanden, ik weet hoe het voelt, en ieder die zin heeft om een keer te praten, mijn emailadres staat hierboven.
Groetjes, SalimaVorigevolgende